138 Mnenj naših strank

 1. Vceraj sem po priporocilu prvic obiskala vas salon na Litijski. Zelo zadovoljna s storitvijo, ceno in predvsem z odnosom, ki je danes redkost! Kmalu nasvidenje 🙂

 2. Vedno zadovoljen s frizuro in ceno.
  Ne razumem pa, zakaj ne sprejemate Maestro kartice … vse ostale sprejmete, le najbolj uporabljene kartice v Sloveniji pa ne.
  Upam da se to kmalu spremeni.

 3. Pohvala vsem puncam in fantom v centru Vič. Vedno veliko dobre volje in odličnega striženja.
  Posebna pohvala Nataši za res strokovno delo. Le tako naprej.

 4. Pozdravljeni,

  Rada bi pohvalila vaš salon v Domžalah. Prijazne in zelo profesionalne frizerke, ki kuhajo.odlično kavo. Odlične so! Vsakič se z veseljem vračam vaš salon. Hvala, ker ste!

 5. Pozdravljeni

  Redno obiskujem vas salon v Domzalah. Najveckrat me frizira ga. Julijana, ampak ce je ona odsotna, tudi druge. Moram priznati, da se vse potrudijo in sem res zadovoljna. Zelo rada pridem k vam in se res dobro pocutim. Dobra energija, prijazne punce in ce cas dovoli, odlicna kavica! Imela sem cast spoznati vaso direktorico Mirjano in moram reci, da razumem zakaj punce s taksnim veseljem hodijo v sluzbo. Bravo punce, le tako naprej!

 6. V soboto 3.8.2018 ob 12:38 sem se prišel ostrici v vaš salon v Center Viču. Stranke ni bilo nobene pravkar je zadnja gospa odhajala. Najstarejša zaposlena je zaključevala z zadnjo stranko in je imela še za pospravit svoje delovno mesto. Ko je vprašala medtem ko je pometala kdo bo vzel mene je bilo vse tiho ena mlajsa je pobegnila zadaj druga pa je sede nesramno odgovorila da ima dosti za danes… Naj poudarim, da ni bilo z starejšo zaposleno nič narobe samo počistiti je morala najprej in kadarkoli me strize me dobro hitro in profesionalno ostriže.
  Bil sem vaša dolgoletna redna stranka in me po tem dogodku ne bo več pri vas.
  Navsezadnje pošteno plačam, pustim napitnino in se mi ne zdi prav da bi moral prositi, da me kdo ostriže.

Vpiši se v knjigo gostov!

(Vaš e-mail se ne bo objavil.)

Name *