131 Mnenj naših strank

 1. Pred petimi minutami sem prebrala vašo objavo na fb in sem pomislila, da bi tudi jaz napisala svoje mnenje. Ampak, ko sem prebrala zadnji komentar sem si skoraj premislila. Pa vseeno bom napisala, kar sem želela. Strinjam se z zadnjim napisanim, da je v vašem salonu na Litijski zadnje čase vladal “kaos” od kolektiva. Nadute in prepotentne frizerke, ki so sicer znale delati ampak po moje je jim ni dalo. Jaz sem to tako doživljala.
  Ampak moj namen pisanja ni bil ta. Moj namen je bil pohvaliti vašo odločitev, da ste kompletno zamenjali kolektiv. Sicer ne vem kaj je razlog, ampak je zelo dobrodošel. Jaz hodim v vaš salon že od odprtja salona, ker sem bila vsakič zadovoljna s vašimi storitvami. Če ne bi bila zadovoljna s storitvijo ne bi prišla nazaj. Jaz nisem bila zadovoljna z odnosom in obnašanjem vaših nekaterih frizerk. Ker so me poznali so se do mene malo boljše obnašali, kot do drugih.
  No, kakor koli. Želim vam povedati, da sem prejšnji teden obiskala vaš salon in doživela totalni šok. Ob vstopu v salon, obe frizerki sta me pozdravili. Z nasmehom, moram poudariti. Vprašali sta me kaj bom in da nekoliko počakam. Čakala sem 15.min. Med tem časom so mi postregli s kavico ( v desetih letih sem mogoče dobila 2x kavo), kozarcem vode in prijaznostjo. Naprej me je povabila ena starejša frizerka, mislim da ji je ima Janja. Moram pohvaliti njen odnos, pristop in seveda njeno strokovnost. Resnično imam odlično frizuro. Zraven nje je delala ena zelo mlada frizerka, ki je zelo simpatična.
  To sem vam želela povedati! Pohvaliti vaše spremembe in povedati da je za njih bil skrajni čas! Imate enkraten salon z zelo dobro vizijo, zato vem da vam po uspelo Litijski vrniti njen sij. In ja, tudi jaz prosim da gospo Janjo zdaj ne prestavite na Vič oziroma kam drugam! To zagotovo ne bi bila dobra odločitev, sploh za nas ne 🙂 hvala in kmalu nasvidenje!

 2. Verjamem, da je vaša enota na Viču kvalitetna. Sem pa razočarana nad tisto na Litijski. Na začetku pred dolgimi let so bile tudi tu super frizerke, ampak kaj ko ste ta dobre dali na Vič, ali pa so šle stran. Od takrat so na Lutijski sami nikakvi frizerji. Ko se pojavi kaka nova dobra, že izgine na Vič ali stran. Ne vem zakaj smo mi na našem koncu manj vredni, da imamo lahko samo slabe frizerke. Sploh zadnje čase so neuporabne. Ne znajo niti glave umivat, strižejo obupno, da bi pa znale narediti fen frizuro, pa sploh ni za upati. Še najraje vidijo, da rečeš, da naj samo posušijo brez fenanja – cena je pa enaka. Res je poceni, ampak če rabiš frizuro, moraš iti drugam. Škoda res. Saj verjamem, da je za malo denarja težko dobiti dobre frizerje, ampak za božjo voljo povečajte cene, zvišajte plače in bodo tudi dobri frizerji, ali pa napišite, da je samo za moške. Njih še kar postrižejo na te zdaj debilne frizure, ampak te znajo.

 3. V preteklosti sem obiskovala kar nekaj različnih frizerskih salonov, a tako visoke kvalitete storitev za tako nizko ceno, kot je v DOKu, nisem našla nikjer drugje! Izredno zadovoljna z delom in zaposlenimi, se redno (in z veseljem) vračam!

 4. Rada sem vozila sinova na striženje v vaš salon v Celju…ampak danes sem pa doživela veliko razočaranje, ko mi je frizerka ob 20.20 uri rekla da je ura preveč se bi še vzela sina za striženje češ, da so vse zasedene do 21.00 in ob tem arogantno pripomnila kaj se le grem, da pridem ob takšni kje sem bila pa prej???
  S takšnim odnosom frizerk bodo stranke odhajale drugam…Vi pa tudi premislite kakšen kader zaposlite!!!!!!!!!

 5. Spoštovani “dokovci” – odlični ste- prijazni strokovni! Vedno sem dobre volje ko odidem iz salona (Vič Špar)!In cene – posebej za nas upokojenke – sprejemljive! Točno tako kot je nekdo napisal – eksplozija dobre volje in profsionalnosti. Jutri bom spet urejena – moja Nataša se je vrnila iz dopusta! Ocena 5 (sem upokojena profesorica!)

 6. Spoštovana,

  Sem vaša dolgoletna stranka. Pišem vam, ker želim pohvaliti vaše punce v Citycentru Celje. enkratna ENERGIJA in zelo dobre frizerke. Odlične punce.
  Pozdrav do naslednjič.
  Bisa

 7. Pozdravljeni,
  Zadnjih par let zivim v tujini. Po dolgem casu sem zopet v Sloveniji oz.doma.
  Zadnjic sem obiskala vas salon v Citycentru Celje. Preseneceno ugotovila, da skoraj nobene frizerke ne poznam. Ne vem zakaj je prislo do teh sprememb. Vem, da so v preteklosti bile punce zadovoljne. Kakorkoli. Pisem vam, ker zelim pohvaliti vaso novo vodjo(nisem si zapomnila imena). Vsec mi je, ker mi je svetovala in ima zelo profesionalen odnos. Posledica temu je odlicna frizura, res sem zelo zadovoljna. Najvecji razlog da vam pisem je ta-v salonu je noro dobra energija. Punce so zelo prijazne in vidi se, da obvladajo svoje delo. Kljub guzvi smo bili hitro na vrsti. Izjemno. Iskrene cestitke za taksen kolektiv, v danasnjih casih to tezko najdes, sploh zdaj, ko.so vsi zagrenjeni. Se enkrat bom sla k vam, preden se odpravim v svoj drugi dom. Sfecno in vse dobro v 2017

Vpiši se v knjigo gostov!

(Vaš e-mail se ne bo objavil.)

Name *