145 Mnenj naših strank

  1. Rada bi pohvalila vašo zaposleno ga. Savko. Zelo prijazna in spoštljiva gospa, ki se trudi govoriti slovensko in svoje delo opravlja zelo kvalitetno. Njena fen frizura mi drži skoraj en teden. Brez zamere, ampak nobena frizerka v vašem salonu mi še ni naredila tako lepe fen frizure. Naslednji teden se pridem pobarvati in spet bom počakala na gospo Savko. Kaj želim povdariti? Da ste zelo prijazni, ker ste ga. Savki dali možnost zaposlitve, kljub temu da je pred kratkim prišla živeti v Slovenijo!

  2. Drži, da imate kvalitetne storitve, prijazne tako zaposlene kot cene, a bi bilo morda vseeno zaželeno, da bi imeli kakšen cenik več. Enega sem sicer videla na steni v salonu, a so na njemu precej male črke/številke in če si starejši/brez očal, iz njega ne razbereš cen (medtem ko ga tudi na spletu ne zasledim). Zakaj sem sploh iskala cenik po opravljeni storitvi, izključno zato, ker sem želela preveriti cenik storitev, saj me preseneča, da se računa tudi umivanje las, kljub temu, da moji lasje niso bili deležni niti kapljice vode (imela sem namreč le suho striženje las).

  3. Spoštovani

    Rada bi pohvalila vaš salon na Viču. Obiskala sem vas prvič in sem s storitvijo zelo zadovoljna. Žal mi je, da zaradi komentarjev nevednežev nisem tega storila že prej! Od včeraj naprej sem vaša zvesta stranka! Srečno!

Vpiši se v knjigo gostov!

(Vaš e-mail se ne bo objavil.)

Name *