mag. art. Alenka Gotar

Naša najboljša operna pevka

Saloni DOK so bili zame najlepše odkritje v Domžalah že nekaj let nazaj.
Od tistega dneva, ko sem slučajno prvič prišla kot stranka v ta salon, ostajam zvesta tej verigi salonov. Moji lasje so že dolgo moja zaščitna znamka in zato mi je pomembno, da jih zaupam zgolj v dobre, skrbne, zlate roke “DOK-ic” z gospo Mirjano Kljaić na čelu. Sledijo vsem mojim željam in uresničijo vse moje sanje v zvezi z lasmi.
A kar mi je pa najpomembnejše : tu se počutim res kot človek, ki ŠTEJE! Način komunikacije in profesionalnega odnosa je to, kar mene prepriča in zaradi česar so tako uspešni in verjamem, da je ta njihova izjemna uspešnost šele njihov začetek!
Vse dobro DOK-u in DOK-icam!

Katja Tratnik

Ko obisk frizerja postane užitek ali zakaj sem Dokicam zvesta že vrsto let.
1. Ker resnično obvladajo svoj posel, z novostmi in trendi vred.
2. Ker jim je jasno, kakšno dolžino predstavlja 1 cm oziroma, ko želiš skrajšati le špice, se to res zgodi, ne da ti na koncu manjka 5 cm las.
3. Ker imajo neskončno veliko posluha in potrpljenja s strankami, ki bi rade svoje naglavno stanje spremenile v čudež.
4. Ker so vedno prijazne in nasmejane.
5. Ker ob plačilu nimaš občutka, da si ogoljufan.
6. Ker postrežejo z odlično kavo in se trudijo, da bi bila stranka zadovoljna.
7. Ker lahko preberem vse trač revije.

Nuša Lesar

Voditeljica oddaje Svet - Kanal A

Že leta svoje lase zaupam Mirjani iz Frizerskega salona Dok, ker je preprosto čudovita. Še nikoli nisem bila tako zadovojna z barvo in obliko svoje frizure, zato se pri njih vedno povsem mirna usedem na stol, odidem pa nasmejana in vesela 🙂

Ana Tavčar Pirkovič

Novinarka oddaje Dobro jutro

Frizerski salon DOK sem spoznala na oddaji Dobro jutro, RTV Slovenija. Takoj je preskocila iskrica! In po mnogih televizijskih priceskah izpod mojstrskih rok ekipe DOK se je rodilo tudi prijateljstvo. To se vedno traja, zato me boste v salonu DOK veckrat srecali:). Tam se dobi super ekipo, profesionalne storitve, fino kavo, sirok nasmeh in najboljso sefico, mojo prijateljico Mirjano!

Katarina Golob

Novinarka RTV SLO

Dokice so brez konkurence. Njihova strokovnost, prilagodljivost in pozrtvovalnost je brez primere. Znajo prisluhniti se tako zahtevnim strankam in nenavadnim zeljam. Hvalezna sem jim za vse odlicne frizure. Salona se nikoli nisem zapustila nezadovoljna, zato jih priporocam vsem. Tudi predsedniku. 🙂

Kristina Hacin

odgovorna urednica oddaje SVET

Kmalu bo okrogla obletnica, kar za moje lase skrbijo Dokice. Zakaj jim neprekinjeno zaupam tako dolgo? Ker točno vejo, kaj hočem in kaj rabim. In to, ne da bi sploh odprla usta. Enkrat sem poskusila nekaj sama izbirat barvo in frizuro. Mirjana se je namuznila, dvignila obrvi in mi rekla, da morda to kar sem izbrala, ni najbolj pametno, da ne bo izpadlo najboljše, ampak sem vztrajala. Pa me je poslušala. In res ni bilo OK 🙂 Sem potem zelo kmalu ponovila obisk in se držala reka, da pač ni vsak za vse. Zato zdaj vedno pustim, da profesionalke z mojimi lasmi počnejo, kar jim je volja. Samo tako izpade najboljše. Pridem, se usedem, pustim da naredijo, kar pač želijo in grem – vedno nasmejana, vedno zadovoljna. Če pa k temu dodaš še toplino in pozitivo, ki obdaja vse punce, je pa sploh to to.

Lina Kuduzović

Zmagovalka Slovenija ima Talent

Frizerski salon Dok je moj najljubsi salon, ker so tam enostavno najboljse, najhitrejse in najbolj prijazne frizerke v Ljubljani.

Enkraten team, ki se totalno posveti tvojim zeljam, zato se vedno znova vracam k vam.