145 Mnenj naših strank

 1. Pozdravljeni

  Včeraj sem obiskala vaš salon v Celju. Frizirala me je ena mlada punca, zelo visoka, zelo lepa in imela je zelo lepe skodrane lase. Njen odnos in način dela je pritegnil mojo pozornost. Vaša stranka sem že precej let, zaupam vsaki vaši frizerki in sem zadovoljna s storitvami vašega salona. Velikokrat nisem bila zadovoljna z odnosom frizerk, prav tako vodje salona. Občutek sem imela, da sem odveč, da je bolj pomemben cigaret, kot stranka, ki vstopi v salon. Zato želim pohvaliti vašo mlado frizerko, obenem pa opozoriti na dejstvo, da ni pomembna samo frizura, ampak vse mora biti ena celota!
  Hvala za vaše branje! Urša

 2. Kaj ste pa danes naredili zeni, bi najraje prisel nazaj in vam vam skarje pobral. Totalno mimo vsekala zelje, niti pogledala ni kaksno frizuro je hotela. Prevec skrajsala, ni bilo postopoma… dobeaedno je pobegnila izpod skarin. A znate poslusat? A se znate priblizat željam? A znate stici? je naredila staro mamo iz nje. Prisla je s sinom ob 11.00 v salon Domzale. 39€ za oba. Zahtevamo denar nazaj in opravicilo!
  Damjan

 3. Pozdravljeni,
  včeraj sva z 11 letno hčerko bili pri frizerju v Celju. Najbolj me je zmotilo saj ima hčerka zelo skodrane lase, da ji je frizerka začela lase likati in takoj ko sem jo prosila naj preneha in jo ostriže na skodran las me je samo grdo pogledala in mi rekla da jo drugače ne zna ostriči. Dajte svoje osebje malo na izobraževanje da se bodo znale obnašati do strank in tudi da bodo znale striči lase.
  Hčerko sem morala takoj iz salona peljati domov in spet oprati lase da je imela nazaj skodrane. Ker je bil to njen prvi obisk frizerja je bila zanjo tako slaba izkušnja da ne gre več nikamor k frizerju.

 4. Pozdravljeni!

  Danes to je 1. 4. sem bila v vašem lokalu na Litijski cesti 38. Ko sem vstopila me je lepo pozdravila mlada frizerka. V lokalu je delala sama. Malo sem se prestrašila, da bom dolgo čakala ker sta bila pred mano dva moška. Čakanje mi je bilo v veselje ko sem gledala frizerko kako z lahkoto obvladuje striženje. Čeprav me je ob prihodu malo zaskrbelo, ko sem zagledala tako mlado frizerko.
  Ko sem prišla na vrsto sva se takoj dogovorile kakšno frizuro hočem. Iz frizerskega salona sem šla zadovoljna, ker tako dobre frizure že dolgo nisem imela.
  Pozabila sem jo vprašati kako ji je ime. Vem samo da je izposojena iz Viča in na roki ima tetovirane vrtnice. Zelo bi mi bilo žel, da bi ta frizerka odšla iz Štepanjskega naselja.
  Lep pozdrav
  Branka Dakić

 5. Добрый день.

  Можем предложить вам услуги роста узнаваемости вашего сайта, изделий и услуг среди потенциальных заказчиков, путем размещения рекламных статей о вас или вашей фирмы в ведущих СМИ.

  Во всех подробностях ознакомиться с нашей фирмой можно на нашем вебсайте https://outreachpro.online

  Также, при заказе укажите нашей поддержке промокод WebContact и получите скидку до 20% на самый первый заказ.

  Количество промокодов имеет ограничение.

  С наилучшими пожеланиями, Ирина

 6. Spoštovani,

  Ga. Nina Legan

  Lepo prosim, če me lahko uvrstite za eno soboto. Zelo mi je že naraslo “puščavnik” delo z strankami, zato je nujno.
  Hvala vam, Tel 070 854 985 Igor Aškerc Drugače sem pa žal na terenu in me ni v Celju.

 7. Pozdravljeni,
  od kar je vaš salon na Viču sem vaša stranka. S frizerji je vse ok, moti pa me, vaša spletna stran, ki je zastarela.
  Včasih bi rad pogledal kdaj dela tvoja frizerka pa tega podatka ni, razen, da kličeš v salon in izveš.
  Dajte malo ažurirat stran in urnike zaposlenih,ker s klicanjem v salon motiš delovni proces.

Vpiši se v knjigo gostov!

(Vaš e-mail se ne bo objavil.)

Name *